Sfârşit de lună, început de săptămână şi, pentru mine, zilele reintră în normal după concertul ‘Un Nou Univers’, din 7 octombrie.
A fost genial, dar munca de-abia acum începe. Avem un album nou de terminat şi de lansat în vreo trei-patru luni. Până acum, sunt scrise vreo şapte piese, iar şase dintre ele am şi cântat în acel concert.
Zilele astea, am vorbit cu băieții şi mergem la sala de repetiții să ne ‘jucăm’, să scriem şi celelalte piese. Până acum avem vreo trei balade (‘Iubeşte-mă de tot’ este pariul nostru pentru primăvara viitoare). Dintre cele rock, poate cea mai ‘obraznică’ este cea pe care o cântăm în duet cu Nicole Cherry, ‘Secretul tău’. Nicole este perfectă pentru piesa asta şi soundul ei ;). ‘Angela’ este o piesă rock cu care vom face celebru acest nume de față… ‘O apă şi-un pământ’ este, deocamdată, piesa de suflet a acestui album.

Dar, între timp, pregătim şi momentul nostru special din concertul omagiu adus lui Gabriel Cotabiță, Gala Chapeau, de joi, 29 octombrie, de la Sala Palatului. O să ne întâlnim acolo cu Loredana, Smiley, Doru de la Deepcentral, Monica Anghel, Antonia, Aurelian Temişan şi alți prieteni din mzuica românească, să-i aducem respectul nostru lui Gabi, care face 60 de ani anul acesta, dintre care 40 pe scenă.

Veniți şi voi să vedeți o premieră românească, pentru că astfel de evenimente sunt rare. Şi superbe.
Şi, mai mult decât atât, un artist fără public, este că un cântec fără melodie.