Muzica este despre emoție, probabil că mulți dintre voi ştiu deja acest lucru. Aleg mereu să cânt despre situații, momente, lucruri pe care le-am simțit sau le-am văzut în jurul meu. Cred că succesul unui artist constă şi în capacitatea lui de a se transpune cât mai mult în muzica lui.

Recent, am mi-am blenduit spiritul muzical cu cei de la trupa "Cred Că Sunt Extraterestru" şi tre' să vă recunosc că a fost o provocare. Schimbul de experiențe muzicale între artişti din zone total diferite este atât de cool încât am ales să militez pentru a face acest lucru mai des.

Asta a fost prima remarcă atunci când am descoperit proiectul "Blending Spirits" și am acceptat pe loc. Sugestia lor a fost piesă "Start rec" a trupei Cred Că Sunt Extraterestru.

Sincer vă spun, nu cred că puteam veni cu o idee mai bună. Auzisem piesa în cercul meu de prieteni, şi când am reascultat-o, am ştiut cum va suna varianta mea. Piesa este ofertantă, cu un mesaj clar şi răspicat , linia refrenului foarte uşor de reținut, aşa că am programat un studio session, am modificat versurile pentru a mă reprezenta, apoi am imprimat-o.

Aşa cum zic şi versurile, "nu îmi lua sufletul pentru că nu am altul", mi-am pus tot sufletul în interpretare. Pe măsură ce înregistrăm, mă îndrăgosteam şi mai tare de melodie şi sper că şi vouă vi s-a întâmplat la fel.

Cu drag, Alina!