A trecut ziua de 8 martie, ziua în care mămicile din toată lumea s-au simt iubite! Vin cu postul acesta de blog acum pentru că mi-am dat seama că nu am nevoie de o zi specială să sărbătoresc dragostea pe care i-o port mamei mele, pentru că încerc să îi demonstrez în fiecare zi cât de importantă este pentru mine!

Iubirea de mamă este inepuizabilă. Ele ne susțin, ne îndrumă şi ne învață să facem diferența dintre bine şi rău, se bucură pentru fiecare succes şi nu ezită niciodată să ne ofere un umăr pe care să plângem atunci când lucrurile nu ne surâd. Ea a fost cea care m-a încurajat să îmi urmez visul şi a fost alături de mine la fiecare pas.

Sunt o norocasă! Aşa că, draga mea mamă, te iubesc în fiecare zi mai mult şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dăruit.

Îmi amintesc cu drag prima zi de şcoală, când mama îmi pregătea hainele şi mergeam împreună la festivitatea de începere a anului şcolar. Cred că legătura dintre mamă şi fiică nu se pierde niciodată. Sunt cu zâmbetul pe buze când vă scriu aceste rânduri şi sunt convinsă că mulți dintre voi simțiți la fel.

Vă încurajez şi pe voi să mergeți oricand către mamele voastre şi să le spuneți în fiecare zi că le iubiți!