A fost 8 martie și profit de această ocazie să subliniez că sunt o norocoasă să am parte de o mamică excepțională, cu un suflet extraordinar de bun și care mereu mi-a fost alături necondiționat. 
Ea este cea mai bună prietenă a mea. 
Ei îi spun toate tâmpeniile care-mi trec prin cap și știu că nu mă judecă și nu mă ceartă dacă nu are aceleași opinii ca și mine. 
Întotdeauna ea și-a dorit să fiu un om echilibrat, citit, cu școală și de aceea mereu a insistat să învăț bine la școală și să termin o facultate. 
Am reușit tot ce și-a dorit și chiar ieri de 8 martie mi-a spus că este foarte mândră de mine că am realizat atâtea lucruri până la această vârstă. 

Am fost foarte norocoasă și pentru că l-am avut pe tatăl meu muzician și el mi-a îndrumat pașii în muzică. 
Deși a fost greu să-mi împac ambii părinți, deoarece unul voia să fac muzica și celălalt școală, eu am încercat să le fac pe amândouă și să nu-i dezamăgesc. 

Locuind în orașe diferite, nu-mi văd părinții foarte des, dar știu că sunt alături de mine orice aș face și că au încredere în mine că iau deciziile corecte cu viața mea. 
Nu le spun prea des și azi pe blogul ZU TV vreau să le spun - Vă iubesc, dragii mei părinți, și vă mulțumesc pentru tot!