Siguranța pe internet este un termen tot mai des întâlnit, deşi mulți dintre noi nu ştim exact ce presupune. Mă bucur să fiu alături de cei de la "Salvați Copiii România" în acest proiect ambițios. "Ora de net" are ca scop promovarea utilizării responsabile a internetului. De-a lungul timpului am asistat la acțiuni cyberbullying, dar nu am ştiut care este cel mai potrivit mod în care să reacționez. Împreună cu specialiştii de la "Salvați Copiii România" am găsit cele mai bune metode prin care să fim în siguranță pe internet.

"Ora de net" vine în sprijinul utilizatorilor şi cu două puncte de suport pentru situațiile de risc din mediul online, unice în România. Prin "ctrl_AJUTOR", linia de consiliere online şi telefonică privind neplăcerile întâmpinate online, copiii şi tinerii pot beneficia de sfaturile utile ale specialiştilor.
Conştienți de riscurile din spatele monitorului, am creat şi linia de raportare "esc_ABUZ", prin care se semnalează cazurile de conținut ilegal sau materiale înfățişând abuzuri asupra minorilor, care sunt analizate şi transmise spre investigare autorităților competente.

Proiectul "Ora de Net" ne învață cum să avem un internet mai sigur, în care să nu fim agresați şi în care să ne putem dezvolta aromonios. Pentru că sunt mereu conectată la rețelele de socializare datorită activității mele profesionale, mi se pare imporant să aduc acest mesaj mai aproape de voi.