Primăvara a venit. Am ascuns hainele groase şi-mi nu doresc să le mai îmbrac. Nu-mi plac spațiile închise, aşa că îmi era dor să le dau la schimb pentru câteva plimbări în aer liber.

Mulți dintre voi ştiu că iubesc vara, marea şi soarele. Pentru mine primăvara este motiv de sărbătoare! Mă simt ceva mai aproape de momentul în care voi sta la plajă. Zilele trecute am ieşit la plimbare, am luat şi fotograful cu mine pentru că am vrut să vă provoc şi pe voi la plimbări în aer liber.

Uitându-mă la poze mi-am dat seama că de-a lungul timpului am ştiut exact ce piese vestimentare să-mi cumpăr astfel încât să nu exagerez. Mi-am făcut câteva reguli simple de cumpărături, iar cea de la care nu mă abat niciodată este: ‘Chiar am nevoie de lucrul acesta?’. Unele obiecte vestimentare nu se demodează niciodată dacă ştii să le pui în contextul potrivit şi mă bucur că am realizat asta în urmă cu ceva timp.

Aşa că fetelor: faceți curățenia de primăvară în garderobă și o să vedeți câte haine minunate aveți. Băieți, vă rog să ne aduceți aminte, din când în când, că nu avem nevoie de toate hainele pe care ni le cumpărăm.