Este timpul să vii. Este timpul să afli. Şi, apoi, este timpul să te întorci. La tine.

Aşa aş descrie cel mai pe scurt o invitație la concertul nostru din 7 octombrie, de la Sala Polivalentă. De 4 ani, în fiecare toamnă, transformăm un concert într-un spectacol unic, într-o premieră pentru piața muzicală românească.

Anul acesta ne dorim şi mai mult. Facem un eveniment multimedia.
Chiar dacă ai mai fost sau nu la vreun concert de-al nostru, îți promit că, de fapt, până acum n-ai văzut nimic. Spectacolul abia acum începe.

Aproape 2 tone de ecrane, lasere, scenografie digitală, efecte pirotehnice sincronizate, 15 instrumentişti, integrarea publicului în a schimba vizualele de pe scenă, toate acestea plus 4 invitați. Toți sunt surpriză, toți sunt foarte cunoscuți şi foarte iubiți de voi. Două fete, doi băieți.

Toată tehnologia din lume, însă, dacă nu are emoție, dacă nu ajută să fie spusă o poveste, atunci este doar o demonstrație de forță şi atât.

UNU este personajul nostru principal. UNU este prescurtatea titlului concertului - Un Nou Univers - şi vine dintr-o altă lume. Nici mai bună, nici mai rea, nici mai avansată, nici mai înapoiată, nici mai frumoasă, nici mai urâtă, nici mai reală, nici mai fantastică.

El vine în lumea noastră să ne aducă aminte că fiecare avem o poveste în noi ce aşteaptă, în primul rând, să fie scrisă şi, apoi, povestită mai departe. Fiecare dintre noi avem un potențial uriaş, dar de prea puține ori avem încrederea sau liniştea şi puterea să îl împlinim. Ajungem destul de des în situații în care nu am visat să ajungem, să facem ceea ce nu ne place, dar trebuie să facem, să trăim lângă nişte oameni pe care nu îi vrem lângă noi.

Avem libertatea să alegem cum să ne trăim viața şi să plecăm din locul în care nu simțim bucurie, de lângă oamenii care nu ne aduc fericire. Putem fi mai buni, mai puternici şi mai fericiți făcând ceea ce ne aduce bucurie pe lumea asta, lângă oamenii potriviți.

Dacă nu eşti în această situație, dacă simți că faci altceva decât ceea ce visai când erai mic, atunci este foarte simplu…

ESTE TIMPUL SĂ TE ÎNTORCI. LA TINE.