În weekend-ul care a trecut am zburat la Dublin. Am mers să le cânt românilor care se află departe de casă, dar care se bucură de muzica made în România😜.

Am fost tare norocoşi că vremea a fost prietenoasă cu noi. A fost o vreme prielnică pentru plimbări lungi pe străzile deja dichisite cu beculețe şi ghirlande de sărbătoare , lumina perfectă pentru poze, locuri încărcate de istorie şi tradiție. La vizita anterioara în Dublin, nu am reuşit să fac turul renumitei Fabrici Guinness, aşa că prima oprire a fost aici. Se întinde pe 7 etaje, unde de la nivel la nivel sunt expuse imagini, segmente din mașinărille folosite pentru fabricarea berii . Etajul 7 este cel mai aglomerat. De ce? Pentru că aici eşti răsfățat cu un cadou din partea casei: o halbă cu bere, pe care să o serveşti admirând panorama oraşului.

După ce am bifat punctele turistice, am savurat un cappucino la una dintre cafenelele stradale, apoi am fugit să mă pregătesc de concert. Vă mărturisesc că am rămas cu o impresie plăcută. Am fost primită cu brațele deschise, m-am bucurat să văd că piesele mele sunt pe buzele tuturor din public , iar atmosfera a fost incendiară. Mi-au făcut weekendul mai frumos. Mi-am încărcat bateriile pentru o nouă săptămâna destul de plină! :)

Amintiți-vă să zâmbiți în fiecare zi! Sunteți pupați!