Ioana, o tânăra care locuieşte în Iaşi, îşi începea dimineață de miercuri la fel ca pe toate celelalte. Îmi imaginez că mereu ajunge la serviciu sau la facultate la timp şi le zâmbeşte timid celor pe care îi întâlneşte în drumul ei. Pe 16 decembrie, pentru Ioana, ziua a început la fel, dar se va termina în multe feluri neaşteptate. Și nu doar în feluri, ci şi în locuri neaşteptate.

Ioana ar fi vrut să ajungă la un concert de-al nostru, dar nu putea pleca la Bucureşti în timpul săptămânii şi cum majoritatea concertelor noastre (chiar şi cel de la Polivalentă din 7 octombrie) au fost în timpul săptămânii, ne-a scris să ni se ‘plângă’ despre acest timing nepotrivit.

Echipa noastră a reuşit să comploteze cu iubitul ei să încercăm să o aducem la Bucureşti, fără ca ea să ştie asta până în momentul în care urcă în avion. Apropo, să zboare cu avionul era visul ei cel mai mare. Aşadar, ambiția noastră de a-i împlini două vise deodată a crescut şi mai tare.

A urcat în avion, a ajuns la scenă, s-a supărat pe iubitul ei că nu i-a spus unde merge, i-a plăcut cu avionul, cu limuzina pusă la dispoziție prin Bucureşti, hotelul pregătit pentru ea. I-a trecut supărarea când iubitul ei, Alex, vorbea în secret cu noi pe facebook să complotam şi credea că vorbeşte cu altă față.

Trei minute şi ceva. Atât durează să vezi cum apare fericirea. Să faci o faptă bună înseamnă să te ajuți pe tine însuți, mai întâi. Pentru că este imposibil să nu te bucure enorm când vezi că poți provoca fericire unei persoane pe care nu ai văzut-o în viata ta.

În #universulvunk, TU eşti vedeta!