Odată cu lansarea noului meu single Baila, mi-am dorit să fac dovadă versatilității talentului meu de entertainer în îndeplinirea unor provocări excepționale.

Într-un tur de forță, în ultima săptămână m-am trezit în fiecare zi la 7 dimineața şi am realizat o promovare versatilă a unui single pentru un artist şi cu fiecare apariție mi-am arătat o altă față a personalității mele artistice.

Totul a debutat luni dimineață cu latura mea de coregrafă şi i-am învățat pe DJii matinali ai unui post de radio să danseze că-n videoclipul Baila şi le-am dăruit rochia pe care o purtam pentru a o face cadou unei ascultătoare care va învață, la rîndul ei, coregrafia.

Marți dimineață am prezentat la "Neața" ceea ce înseamnă Andreea Bălan Show. În cele 4 minute cât am interpretat piesă Baila, s-au dansat 4 stiluri de dans diferite în 4 costumații diferite executate de 2 echipe de dansatori. În 4 minute am am vrut să arăt o mică parte din ce se întâmplă pe scenă la fiecare show de-al meu.

Provocările au continuat miercuri dimineață în zona de actorie şi am făcut dovadă concentrării şi ambiției mele de a citi impecabil un buletin de ştiri radio.

Momentul cel mai surprinzător a fost joi dimineață, la radio, unde am cântat live cu trupa un cover după "Love me like u do", piesă din coloana sonoră a filmului "Fifty Shades of Grey". Lucrez cu nişte instrumentişti extrem de talentați, m-am simțit foarte bine să cant 100% live şi-mi doresc să fac acest lucru cât mai des de acum înainte.

Vineri dimineață la 6 am plecat spre Veneția unde am făcut super show într-un club. 
Aşadar, trezită în fiecare zi de dimineață (eu care mă trezesc mereu la amiază), pot spune că am avut o săptămâna "nebună" plină de activități care îmi oferă o împlinire emoțională extraordinară pentru că ador ceea ce fac. 

Deci am cântat, am dansat, am prezentat, am schimbat multe costumații, am făcut show şi spun într-un cuvânt că sunt un entertainer.