Încep prin a vă spune că primul single, Cry it away, încă e printre preferatele mele. Cronologic, "Russian Girl" a fost al doilea cântec lansat de noi, după cel menționat mai înainte, însă piesa a avut o istorie aparte. Şi, când spun aparte, nu exagerez deloc. Negativul era aproape gata însă nu aveam textul. Mă gândeam la subiecte potrivite: bucurie, prieteni, party etc, când... a trecut într-o zi pe la studio Vika Jigulina, cu accentul ei de dincolo de Prut, cu planurile ei de a cuceri lumea, cu o efervescență molipsitoare. "Rămân puțin singur în studio" i-am spus lui George, care ştia prea bine ce înseamnă asta: inspirație de tip uppercut :)

În 30 minute eram deja la tras voci, cu un text despre frumusețea răpitoare a rusoaicelor. Ce nu ştiam atunci era că va trebui să îndurăm o căldură de 42 grade în plin câmp la filmarea clipului Russian Girl. Ba mai mult, într-un schelet de avion din tablă (mai pune vreo 10 grade la temperatura interioară), în care s-au instalat nişte lumini foarte puternice (cu generozitate mai adaugă 6 grade) șiiii... aveam şi geacă argintie peste cămaşă, conform recomandării stilistului (mai adunăm vreo 4-5 grade Celsius). Pe deasupra, dansam, săream, făceam o atmosfera de party câte mai aducea şi ea căldură de care nu aveam unde să ne ascundem. Nici măcar un copac nu vedeam la orizont. Aşa că am îmbinat o filmare de clip cu o saună în aer liber.

Vine şi cireaşa de pe tort: în apropiere se află o groapă de gunoi. În 30 minute de când am ajuns în zona epavei avionului aveam toți nările iritate pentru 2 săptămâni, iar ochii erau mai roşii decât ai unui elefant ascuns în cireş. Efectiv aveam momente în care am crezut că regizorul îşi bate joc de noi. Am visat nopți la rând mirosul acela pestilențial ce parcă intrase cu forță în viață noastră. Nu mai insist la capitolul peripeții, ci doar amintesc că George şi-a spart capul într-o muchie de tablă din avion în timp ce sarea. A meritat efortul dacă luăm în considerare zecile de concerte din Rusia, Kazahstan, Daghestan, Ucraina, Bulgaria, unde nu se mai simțea deloc mirosul gunoaielor de lângă avionul cu pricina, nici căldura africană la care am fost supuşi. Aşa că, dacă vreți o piesă bună şi un clip pe măsură, pregătiți-va pentru neprevăzut!