De câțiva ani folosesc pentru ten doar uleiuri esențiale pure, însă atenție mare, este foarte important ca uleiurile să fie de foarte bună calitate, să nu conțină solvenți sintetici şi să fie certificate organic. Iarna folosesc în special ulei esențial ylang ylang, care are efect calmant, antiseptic şi tratează iritatiile pielii, este foarte indicat pentru pielea sensibilă şi uscată. Uleiul eteric neroli are proprietăți antirid şi îmbunătățeşte elasticitatea pielii, iar uleiul eteric de trandafir de maroc face minuni şi îl pot folosi în orice anotimp.

După fiecare spălare a tenului, cu un săpun natural, folosesc o apă termală, pe care nu o şterg, ci o las să se usuce pur şi simplu. Cam de două ori pe luna, dacă nu uit... 😜
Îmi fac şi un peeling cu un gel exfoliant pe baza de bambus, gutuie şi granule abrazive din polietilenă. Gheața e iar un remediu foarte bun pentru ten atunci când arată tern şi obosit! Nu obişnuiesc să merg niciodată la cosmetică!!!

Cel mai tare pont pe care vi-l pot da şi care face garantat şi cu adevărat minuni, este să beți în fiecare dimineață 3-4 lămâi stoarse, în care mai puneți câțiva stropi de ulei de in sau ulei de măsline. Eu fac asta de vreo 2 ani şi vă pot spune că tenul meu arată realmente extrem de luminos şi curat.
Nu utati că pe lângă toate astea, pentru a avea un ten tânăr şi hidratat, cel mai important este să consumați cel puțin 2-3 litri de lichide în fiecare zi! De preferat sucuri natuarale şi apă alcalină!

Sucul pe care îl beau în fiecare dimineață, după cana de lămâie stoarsă cu uleiul de în, conține sfeclă roşie, morcovi, mere, țelină şi ghimbir.
Şi nu uitați să zâmbiți cât mai mult! 😀 😘❤️🦄

#CorinaBeauty #CorinaSecrets
#CorinaTips