Mihai Morar a pus mâna pe telefonul cu care s-a făcut cel mai tare selfie din istorie pentru tine! După ce a fost lansat oficial la Barcelona pe 24 februarie şi o lună mai târziu şi-a făcut intrarea triumfală şi în România, de luni îl poţi avea şi tu! De luni poţi să îţi faci şi tu selfie-uri de Oscar, de luni Samsung Galaxy S5 poate ajunge şi la tine acasă.

De astăzi însă Mihai Morar îţi dă o temă de gândire.

“Telefonul ăsta nu e pentru mine, ci e pentru voi, aşa că vă rog să îmi spuneţi cu ce vedetă vreţi să îmi fac un selfie care să fie mai tare decât cel de la Oscar”

Primul selfie cu noul Samsung Galaxy S5 a fost deja făcut. Îl vezi aici şi pe pagina de Facebook ZUTV, dar e doar începutul. Scrie-ne cu cine vrei să îşi facă Mihai Morar un selfie şi dorinţa ta va deveni realitate!

Pentru pasionaţii care încă nu au aflat vă mai spunem că Samsung Galaxy S5 are un ecran de 5,1 inci full HD, un procesor cu patru nuclee de la Qualcomm şi 2GB de memorie RAM, împreună cu o capacitate de stocare de 16 sau 32GB.

Dar fotografiile ne interesează cel mai mult, nu? Pentru cele mai tari selfie-uri, Samsung Galaxy S5 are o cameră de 16 megapixeli! Pentru cele mai tari video-selfie-uri S5-ul poate filma full HD, la 60 de cadre pe secundă, şi 4K, la 30 de cadre pe secundă. Pentru un selfie clasic poţi folosi camera frontală de 2 megapixeli ca poate şi filma full HD.