ZU TV, cel mai cool post de televiziune destinat tinerilor, împlinește azi 3 ani de existență în audiovizualul românesc. La noi vezi toate noutățile muzicale, știri despre artiștii tăi favoriți, și cele mai cool topuri.

Încă din prima zi de emisie, lucrurile au mers forză. Lansarea ZU TV a coincis cu ZUMA - ZU Music Awards, cea mai importantă gală din industria premiilor muzicale din România. Covorul roşu a fost înlocuit cu cel verde, iar vedetele au fost prezente în număr mare la evenimentul nostru.

Andra a plecat acasă cu cele mai multe trofee: a câștigat 4 urZUleți - pentru "Cea mai bună solistă", "Cea mai bună interpretare live", "Cea mai vizionată melodie pe Youtube" (Inevitabil va fi bine), și "Cea mai bună melodie pop".

Premiul pentru "Cel mai bun artist al anului" a mers la Smiley. Tot el a câștigat urZU și pentru "Cea mai bună colaborare a anului" - "Dincolo de cuvinte" și i-a făcut cea mai tare declarație de dragoste lui Alex Velea: "Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea".

Băieții de la 3 Sud Est i-au înmânat lui Nicole Cherry premiul pentru cel mai bun debut, iar la final au făcut și un selfie.

J Balvin, pe atunci un artist nu la fel de în vogă ca acum, ne-a onorat cu prezența și ne-a purtat noroc. J Balvin a primit Discul de Platină pentru albumele vândute în România dar și premiul pentru "Cea mai bună piesă internațională", "Tranquila" (în 2013), iar la Radio ZU s-a auzit atunci cea mai nouă piesă a columbianului, "6 AM".

Prima zi a emisiei ZU TV a născut şi o dilemă. Care a fost sărutul serii? Cel dintre Adrian Sînă şi Anca Serea sau cel dintre Jojo şi.......Gina Pistol? 

La mulți ani nouă, la mulți ani împreună cu voi cei care ne urmăriți zi de zi.