Familia Kardashian este cunoscută la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai puternice familii, din toate punctele de vedere. O mare parte din merite îi revin lui Kris Jenner care nu a primit apelativul „momager” degeaba.

Kris Jenner a fost foarte inspirată atunci când a ales să transforme povestea familiei sale într-o sursă de venit. Fosta stewardesă a știut că publicul va fi mereu însetat după dramă și situații tensionate, așa că a oferit ceea ce s-a cerut. De mai bine de 14 ani, familia Kardashian este prezentă pe micile ecrane cu reality show-uri inspirate din viața de zi cu zi.

Povestea lui Kim, Kylie, Kourtney și a întregii familii i-a ținut mereu pe fani cu sufletul la gură. Drama este la ea acasă în Calabasas și nimeni nu are timp să se plictisească. De-a lungul anilor, fiecare membru al familiei Kardashian și-a construit o imagine puternică, generatoare de bani. Pe lângă faptul că domină Instagramul, fetele Kardashian au luat cu asalt și lumea modei.

Kim Kardashian este unul dintre exemplele cele mai concrete. Fosta parteneră a lui Kanye a lucrat cu cei mai mari designeri din lume și nu are de gând să se oprească aici. Fie că a fost vorba de shooting-uri sau chiar de partea de creație, Kim a avut ocazia să stea în aceeași încăpere cu nume mari din industrie.

Visul lui Kim Kardashian a fost ruinat de... mama ei. Cum a reușit Kris Jenner să o eclipseze pe miliardară
Hepta

Kris Jenner l-a cucerit din prima pe Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld este unul dintre creatorii care au inspirat-o cel mai mult pe Kim. La un moment dat, aceasta a avut ocazia de a lucra pentru el. Miliardara nu va uita niciodată acel episod și este lesne de înțeles și de ce.

„Le-am povestit prietenilor mei că voi poza pentru Karl Lagerfeld. Era deja un mit faptul că îți va da cadou o geantă dacă lucrezi pentru prima dată cu el. Am fost foarte încântată și am visat la asta mult timp. Am ajuns la timp, iar la câteva ore după, în încăpere a apărut nimeni alta decât Kris Jenner. Era îmbrăcată, din cap până în picioare în Chanel. Ea duce totul la un alt nivel, asortează mănușile, cizmele, totul.

Karl a fost cucerit instant de Kris, aproape că nici nu a mai observat că eram și eu acolo. Au discutat despre una, despre alta, iar la finalul shooting-ului, eu așteptam să-mi primesc geanta. Deja începusem să le scriu prietenilor – Doamne, am aproape că am terminat shooting-ul, mă întreb ce geantă voi primi. Apoi, Karl a venit cu celebrul Lego clutch, o piesă specială pentru podium, nu s-a produs pentru a fi cumpărată.

A povestit întreaga istorie a genții, cum a creat-o și care a fost inspirația lui. La un moment dat, l-am văzut cum trece de mine și i-a înmânat-o mamei mele. Am mers la baie și am început să plâng isteric”, i-a povestit Kim Kardashian lui James Corden.

@kardashquotes

NOT KIM GOING TO THE BATHROOM TO CRY 😭💀 #fyp #kimkardashian ♬ original sound – KardashQuotes