Olivia Addams este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și nu numai. De ani buni, aceasta a pătruns și pe piața internațională, iar polonezii se numără printre fanii ei înfocați. Toată lumea o știe pe Olivia de când a descoperit faima, însă nu mulți și-o amintesc de pe vremea când era o școlăriță.

Olivia Addams nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista a dat lovitura cu piesele ei și a rupt topurile muzicale. Înainte de a fi pe buzele tuturor, Olivia era o puștoaică normală, ca nici nu visa succesul pe care îl are acum. Și pentru a le arăta tuturor o parte din copilăria ei, vedeta a recreat celebrul trend de pe TikTok în care a făcut o paralelă între Olivia de atunci și cea de acum.

Diferențele sunt destul de notabile, mai ales că, pe vremea când era în clasa a 11-a, artista nici nu se gândea să aibă stilul de acum. Culoarea de păr îndrăzneață ieșea total din calcul, iar hainele viu colarate nu făcea parte din garderoba ei.

Olivia Addams a compus piese de succes pentru alți artiști

Adriana Livia Opriș pe numele ei din buletin se află în creditele multor piese lansate de artiștii de la noi. Atunci când nu compune pentru alții, Olivia Addams compune pentru ea. Și o face bine de tot. Artista nu doar că a rupt topurile de la noi, dar a pătruns și pe piața muzicală din afară. Acolo, piesele ei sunt fruntașe în toate topurile. „Stranger”, „Are we there” și “Dumb” sunt titlurile care s-au regăsit cel mai frecvent în topurile din Polonia. 

Olivia Addams a avut un parcurs foarte interesant până a ajuns să facă senzație în domeniul muzical. La vârsta de trei ani, Olivia a făcut parte din grupul muzical Alegretto. Ba chiar a avut și câteva joburi care nu au avut nicio tangență cu muzica. Olivia a fost pentru scurt timp un broker de succes pe departamentul de vânzări în zona de limbă germană. Artista este singura din familie care cochetează cu munca, mama ei fiind avocat, iar tatăl ei fiind contabil. 

#tbt. Cum arăta Olivia Addams în clasa a 11-a. Artista este de nerecunoscut
Facebook