Kris Jenner este una dintre cele mai de succes femei din întreaga lume. Mama fetelor Kardashian a știut să facă bani din piatră seacă. Acum, afacerile în spatele cărora se află generează profit de miliarde, dar, la început, lucrurile nu erau chiar atât de roz.

Kris Jenner nu mai are nevoie de nicio prezentare. Viața ei a fost ca un carusel, dar acum, poate spune că a meritat fiecare efort făcut de-a lungul timpului. „Momagerul” a făcut multe sacrificii de dragul iubirii. La un moment dat, aceasta a început să își facă operații doar pentru a ține lângă ea un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Și nu, nu era vorba despre soțul ei! Toate comentariile legate de cât de materialistă este nu o mai afectează pe „momager” pentru că a început să le primească de la 17 ani. Atunci, Kris s-a căsătorit cu primul ei soț, care era cu 12 ani mai în vârstă.

Pe vremea aceea, aceasta era stewardesă și încă locuia în aceeași casă cu părinții ei. Asta până când l-a întâlnit pe Robert Kardashian. Fiind un avocat multi-milionar, acesta i-a cerut lui Kris să renunțe la jobul pe care îl avea. Kris a devenit soție de bogătaș, dar asta până când în peisaj a apărut un bărbat de 21 de ani. Todd Waterman era fotbalist, așa că mama fetelor Kardashian nu a stat prea mult pe gânduri și a început să aibă o aventură cu el.

Inițial, a crezut că nimeni nu va afla. Ba chiar credea că va întemeia o familie cu Todd, dar Robert a aflat imediat de infidelitatea soției sale. Todd avea alte planuri care nu o includeau pe Kris. Chiar și după ce a fost înșelat, Robert tot nu a vrut să o părăsească.

Kris Jenner, viața ca o telenovelă

La un moment dat, Kris Jenner s-a simțit copleșită de mariajul cu avocatul bogat. Viața la care a visat mereu s-a dovedit a nu fi la fel precum și-o imagina ea. După ce a fost dispusă să renunțe la tot pentru a pleca cu Todd, acesta a preferat o altă femeie în vârstă de 21 de ani, în detrimentul ei. În acel moment, Kris s-a întors în sărăcia din care plecase.

Acest statut nu a durat mult, pentru că la scurt timp s-a îndrăgostit de atletul Bruce Jenner. Cei doi s-au căsătorit imediat, mai ales că Kris știa că acesta este bogat. Totuși, a existat o problemă. Bruce nu avea atât de mulți bani precum scriau ziarele. Bruce a renunțat la cariera de atlet și a început să facă bani ca speaker motivațional. Apoi, în viața de cuplu a celor doi au apărut Kendall și Kylie, așa că nevoia de bani a fost mai mare ca niciodată.

Acela a fost momentul în care Kris Jenner a avut ideea care i-a schimbat radical viața. „A vândut” viețile celor din familia ei unui reality show. A știut de la început că familia ei este specială și a avut dreptate. De mai bine de 14 ani, show-ul lor a rulat pe micul ecran. Și așa, Kris Jenner a ajuns de la o simplă stewardesă la cea mai cunoscută femeie de afaceri.