Rosalia este pe val mai mult ca niciodată. Artista a lansat, în urmă cu câteva luni, un album nou, iar piesele sunt virale pe TikTok. Rosaliei îi era foarte dor să se încarce cu energie de la public, așa că a început seria concertelor. Niciun spectacol nu seamănă cu altul, iar surprizele se țin lanț pentru divă.

Rosalia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista a cucerit întrega lume cu stilul ei muzical și nu numai. Trebuie, totuși, să recunoaștem că a dus muzica flamenco la un alt nivel. Inflexiunile ei vocale sunt greu de egalat, iar asta i-a adus mereu aprecierea celor din jur. Rosalia este una dintre răsfățatele topurilor din afară și merită asta din plin.

Imediat cum s-au mai liniștit apele în ceea ce privește pandemia, artista a urcat pe scenă. Rosalia a bifat deja câteva zeci de concerte și nu se oprește aici. Recent, a urcat pe scenă în Toronto și putem spune doar atât: sigur nu va uita acea experiență. Iar asta pentru că a fost cerută de soție pentru prima dată. Nu, nu de către iubitul ei, ci de către un fan.

Rosalia a oprit întreg show-ul, iar reacția ei a fost priceless. Fanul respectiv a aruncat pe scenă o cutie de bijuterii pe care scria „Pentru Rosalia. Ești pregătită?!”. Artista a recunoscut că nu se aștepta la un asemenea gest, dar nu a putut refuza inelul. Pentru a-l liniștit pe fan, aceasta i-a transmis că va purta inelul pentru că îi place, dar nu este pregătită pentru căsătorie.

@virginradiotoronto

A fan gave @rosalia a ring tonight in Toronto 🥹💍 #rosalia #rosaliamotomami ♬ original sound – VirginRadioToronto

Rosalia s-a logodit, deja, cu Rauw Alejandro?!

Artista iubește și este iubită, iar o astfel de relație frumoasă nu avea cum să fie ținută departe de ochii curioșilor prea mult timp. Se pare că diva muzicii flamenco se iubește cu Rauw Alejandro cel care se poate lăuda cu piese de sute de milioane de vizualizări lansate alături de Selena Gomez și de Jennifer Lopez.

În urmă cu câteva luni, cei doi au fost în vacanță, în Grecia. Cuplul s-a distrat de minune în Santorini și au postat o mulțime de imagini din escapada lor romantică. Una singură a atras atenția tuturor. Rosalia s-a pozat cu un pahar în mână, iar ochiul vigilent al urmăritorilor a sesizat că artista poartă un inel pe deget. Deși cei doi nu au confirmat nimic, de aici și până la un întreg trend pe Twitter a mai fost un singur pas.

She said yes! Rosalia a fost cerută de soție în timpul concertului din Toronto
Hepta