Shawn Mendes este în centrul atenției de câteva zile. Artistul a luat o pauză de la concerte și a început să meargă la terapie. Se pare că aceasta nu l-a ajutat doar să depășească momentele grele, ci să-și întâlnească și sufletul pereche. Nu o spunem noi, ci presa de peste Ocean care susține că artistul are o iubită de 50 de ani.

Shawn Mendes și Camila Cabello au format unul dintre cele mai solide cupluri din industria muzicală de peste Ocean. Relația lor nu a durat prea mult și au pus punct poveștii de iubire când se așteptau cel mai puțin. Acum, la mai bine de un an de când s-a produs ruptura, fiecare își vede de viața lui sentimentală pe mai departe. Camila nu își mai ascunde sufletul pereche de blițurile paparazzilor, însă Shawn este destul de discret.

Potrivit presei internaționale, acesta ar avea o relație cu nimeni alta decât terapeuta lui, Jocelyne Miranda. Aceasta are 50 de ani, iar fanilor tot nu le vine să creadă că ar putea fi ceva între ei. Secretos ca de obicei, Shawn a reușit să fie surprins în timp ce se plimba cu presupusa lui parteneră pe străzile din West Hollywood. Jocelyne nu este deloc străină de lumea vedetelor. Cu mai bine de 20 de ani de experiență, aceasta a ajutat vedete precum Bieber, Justin Timberlake, Omar Apollo, Hailey Bieber și Kendall Jenner să depășească momentele grele din viața lor.

Camila i-a dat papucii lui Shawn Mendes?!

Camila a decis să nu se mai ascundă după deget și a recunoscut ce nu a funcționat, de fapt, în relația ei cu Shawn Mendes.

„Prioritățile mele au fluctuat și focusul meu s-a schimbat de-a lungul anilor. Acum, mă concentrez cu adevărat pe cum pot fi o persoană completă. Nu m-am concentrat atunci nici măcar pe cariera mea. Același lucru s-a întâmplat cu acei ani în care am fost împreună. Focusul meu a fost doar pe cum pot trăi o viață fericită, cum să fiu într-o relație sănătoasă și fericită.

 Făceam multă terapie. Prioritățile s-au schimbat însă. Chiar și acum, în timp ce promovez această piesă, sincer, îmi spun, dacă nu mă distrez, care este ideea? Cred că, pe măsură ce mă maturizez, prioritățile se schimbă. Și simt că așa a fost și pentru noi doi. Pentru că am început amândoi atât de tineri, învățăm acum cu adevărat cum să fim adulți sănătoși. Și e în regulă.”