Anul acesta, Rihanna ne-a dat nu una, ci două vești bune. După ce a anunțat că este însărcinată, era timpul și pentru câteva noutăți legate de planul profesional. Faptul că va urca pe scena de la Super Bowl în 2023 este minunat, dar se pare că nu toată lumea este încântată de asta.

Rihanna a promis că va reveni în industria muzicală, dar fanii ei deja își pierduseră speranța. De mai bine de șase ani, diva din Barbados nu a mai lansat nicio piesă, dar se pare că revenirea ei va fi una spectaculoasă. Riri va cânta la Super Bowl, iar pregătirile sunt pe care să înceapă. Partenera lui A$AP Rocky are de gând să facă spectacol și speră că se va ridica la nivelul așteptărilor.

Ceea ce nu știe Rihanna este faptul că o parte dintre fanii ei nu mai sunt chiar atât de ușor de impresionat. Mulți dintre cei care au aflat vestea legată de Super Bowl au început să o troleze pe divă pe TikTok. În toate videoclipurile, fanii o parodiază, aducând în prim plan produsele ei cosmetice. Se pare că aceștia sunt foarte revoltați pe faptul că artista și-a canalizat întreaga atenție asupra acestui business și a uitat complet de partea muzicală.

Jay-Z are toată încrederea că Rihanna va face un show de neuitat la Super Bowl

„Rihanna este un talent! O femeie ale cărei începuturi au depășit așteptările tuturor, de fiecare dată. O persoană născută pe o insulă mică din Barbados care a devenit una dintre cele mai proeminente artiste din toate timpurile”, a spus Jay-Z, în comunicatul oficial.

Rihanna a mai primit invitația de a cânta la Super Bowl și în 2019, dar a refuzat. Pentru show-ul de anul viitor, Taylor Swift a fost unul dintre numele vehiculate. Din păcate, se pare că nu a fost cu noroc pentru ea. Dr. Dre, unul dintre titanii muzicii care a urcat pe scena de la Super Bowl de anul trecut a ținut să facă și el câteva declarații.

„Oh, Doamne! Abia am aflat că Rihanna va cânta la Super Bowl. Sunt un mare fan al ei. De abia aștept să văd ce o să facă pe scenă.”

Rihanna, ironizată pe TikTok după ce a confirmat că va urca pe scena de la Super Bowl. Videoclipurile sunt deja virale
Hepta