Cine nu și-l mai amintește pe Pitbull?! Mr. Worldwide făcea furori cu piesele lui la începutul anilor 2000 și a rupt toate topurile. Deși nu mai este la fel de activ ca în trecut, artistul încă face cuceriri în rândul fanilor. Chiar și atunci când nu este în varianta originală.

La cât de celebru este, Pitbull nu avea cum să scape de fenomenul sosiilor din online. Artistul a fost mai mereu în centrul atenției, mai ales datorită stilului inconfundabil pe care l-a abordat. De-a lungul timpului, aceasta a colaborat cu nume mari din industrie, iar piesele cu Jennifer Lopez și Marc Anthony mai sunt fredonate și în prezent.

În urmă cu câteva zile, Pitbull a urcat pe scena unui festival, iar atmosfera a fost pur și simplu incendiară. Publicul a cântat și a dansat alături de artist, semn că îi era dor de revenirea lui în lumina reflectoarelor. Suprizele nu au avut loc doar în timpul concertului, ci și înaintea lui.

Unul dintre fanii lui Pitbull a venit la concertul artistului însoțit de tatăl lui. Nimic neobișnuit până aici. Dar ce zici dacă ți-am spune că acesta este sosia artistului?! Da, bărbatul pare a fi fratele geamăn al lui Pitbull, din toate punctele de vedere. Sosia lui Mr. Worlwide a profitat din plin de celebritate și s-a pozat cu toată lumea. Mai exact, acesta se poate lăuda cu peste 500 de poze.

Nimeni nu și-a dat seama că nu este adevăratul Pitbull. Bărbatul a trecut și de security check fără nicio problemă, iar organizatorii mai avea un pic și îl trimiteau direct pe scenă. Cel care a surprins momentul a fost chiar fiul lui, Mason Mitchell. Videoclipul a adunat peste 3,4 milioane de aprecieri pe TikTok și peste 9300 de comentarii.