Nick Jonas are o relație fericită alături de Priyanka Chopra. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de doi ani, iar în 2022 au primit-o în familie pe fiica lor. Chiar dacă este liniștit, se pare că Nick nu va scăpa niciodată de trecut. Iar din trecut face parte Olivia Culpo.

În perioada în care a făcut parte din familia Disney, Nick Jonas a făcut ravagii în rândul doamnelor și domnișoarelor. Artistul a bifat câteva relații celebre, iar cea cu Miley Cyrus este doar una dintre ele. Din categoria iubitelor faimoase face parte și Olivia Culpo. Nu multă lume își mai amintește de idila din fratele Jonas și fosta Miss Universe, dar pentru asta este ea aici, să dea totul din casă.

Olivia a profitat din plin de emisiunea „The Culpo Sisters” pentru a vorbi despre relația pe care a avut cu unul dintre cei mai râvniți frați Jonas. Olivia și Nick au trăit o poveste de dragoste ca în povești. Dar, în 2015, au decis să pună punct relației lor. În aceea perioadă, modelul nu era foarte cunoscut, iar faptul că a renunțat la a mai fi cu Nick Jonas a fost o adevărată lovitură pentru ea.

„M-am mutat la L.A. cu el. Nu aveam notorietate. Nu aveam bani și eram îndrăgostită. A fost grozav, dar când s-a despărțit de mine, am rămas oarecum fără un sentiment de identitate. Întreaga mea identitate era în el. Este o poveste foarte comună a unui tânăr îndrăgostit. Am crezut că o să ne căsătorim.”

Nick Jonas a devenit tătic anul acesta

În luna ianuarie, Priyanka și Nick au postat un mesaj în care îi anunțau pe toți că vor apela la o mamă surogat. Anunțul lor a venit la scurt timp după ce în presa internațională s-a scris că îndrăgostiții au probleme în cuplu. Nick și Pri sunt căsătoriți de trei ani și consideră că au făcut acest pas la momentul potrivit.

Micuța a ajuns deja în familia celor doi și, cu siguranță, este unul dintre cei mai fericiți bebeluși. La cât de mult a fost dorită, aceasta are un nume special care îi va purta noroc. Maltie Marie Chopra Jonas este cea mai nouă membră a familiei Jonas care este una foarte numeroasă. „Malti” are origini sanscrite și înseamnă floarea lunii, iar „Marie” are dublă semnificație, atât steaua mării, cât și cea cu referință biblică.