Skrillex se numără printre puținii artiști care au pus în aplicare zicală „New Year, New Me”. Celebrul DJ este pregătit de schimbări mărețe și se pare că a început cu cele fizice. Skrillex a renuțat la plete, iar acum, fanii nici nu îl mai recunosc.

Cu toții ni-l amintim pe Skrillex cu plete și cu ochelari. Ei bine, asta este o imagine de domeniul trecutului pentru că, acum, DJ-ul este de nerecunoscut. Sonny Moore, pe numele lui real, a renunțat la plete și a abordat un look care i se potrivește de minune. Fanii aproape că nu l-au recunoscut și au crezut că este Kit Harrington, actorul din „Game of Thrones”. Ba mai mult, unii internauți l-au comparat cu Drake.

Skrillex poate spune că este în cea mai bună formă a lui, iar asta i-au confirmat și fanii din online. Reacțiile au fost dintre cele mai diverse. Și, ca de obicei, pe Twitter sunt cele mai savuroase. Pe lângă look-ul nou și classy, DJ-ul se pregătește să mai scoată un as din mânecă. Și anume, acesta plănuiește ca în 2023 să lanseze un album dublu. Ar fi și timpul, mai ales că fanii nu au mai auzit nimic fresh de la el din 2014.

New hair, who dis?! Skrillex și-a schimbat look-ul și este de nerecunoscut