Emily Ratajkowski este unul dintre cele mai apreciate modele la nivel mondial. Emrata, așa cum este cunoscută în mediul online, nu prea are noroc în dragoste. Divorțul este cea mai bună dovadă. Deși are un copil cu Sebastian Bear-McClard, vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a ales să meargă pe drumuri separate.

Emily este un model curtat de bărbați celebri. Vedeta tocmai ce trece printr-o despărțire destul de grea, mai ales că la mijloc este prins și băiețelul ei. Din păcate, nici cel mic nu a fost un motiv suficient de puternic, astfel încât să-i țină împreună pe cei mici. Cuplul și-a unit destinele în 2018, iar relația lor părea mai solidă a niciodată. Fanii au început să speculeze că ceva nu este ok între model și partenerul ei încă de acum câteva luni, când Emrata a defilat fără verigheta.

„S-au despărțit recent. A fost decizia lui Em. Este ok, este puternică. Momentan, se focusează pe copilul ei. Iubește la nebunie rolul de mamă”, a declarat o sursă pentru People.

Emily a pus ochii pe Brad Pitt

Totuși, Emrata nu se lasă doborâtă de astfel de situații și pare mai puternică ca niciodată. Vedeta a defilat la Milano Fashion Week, dar nu asta a adus-o în centrul atenției. Presa de peste Ocean susține că șatena a devenit din ce în ce mai apropiată de Brad Pitt. Nu ar fi imposibil ca între cei doi să se înfiripe ceva, mai ales că ambii sunt singuri de luni bune.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru tabloidele internaționale că modelul și actorul încep să se vadă din ce în ce mai des. În schimb, nimeni nu este sigur dacă între ei este ceva serios sau nu. Semnele de întrebare se ridică asupra lui Brad Pitt. Despre fostul partener al Angelinei Jolie s-a scris mult timp că ar avea o relație cu vecina lui, nimeni alta decât Lykke Li. La fel ca și în cazul lui Emily, nu a fost confirmat nimic în mod oficial.

New couple in town. Cu cine se iubește modelul Emily Ratajkowski, după ce s-a despărțit de soțul ei
Hepta