Dua Lipa și Anwar Hadid au format unul dintre cele mai hot cupluri. Deși fanii lor se așteptau să-i vadă în fața altarului, se pare că cei doi au pus punct relației subit. Niciunul dintre ei nu a vorbit cu subiect și predicat despre motivul din spatele deciziei, dar un lucru este cert. Dua Lipa a mers mai departe, iar acum are un nou iubit.

Dua Lipa a avut un an plin din punct de vedere profesional. Artista a cules roadele muncii sale, iar albumul „Future nostalgia” s-a bucurat de un succes fulminant. Toată vara, Dua a fost în turneu și a cântat în fața a milioane de fani. Atunci când nu a fost pe scenă, vedeta a avut timp și de petreceri. La scurt timp după ce a fost văzută la nunta bunului ei prieten, designerul Jacquemus, Dua Lipa se pare că are să le spună ceva fanilor.

Recent, artista a fost surprinsă în compania unuia dintre cei mai hot bărbați. Diva s-a plimbat pe străzile din New York la braț cu nimeni altul decât Noah Trevor. Potrivit pozelor surprinse de paparazzi vigilenți, artista a fost destul de apropiată de Noah, ba chiar s-au și sărutat la un moment dat. Să fie oare acesta primul semn că Dua este pregătită pentru o nouă relație?!

Fanii celor doi nu exclud deloc această posibilitate, mai ales că ambii sunt singuri de ceva vreme. Dua Lipa a avut o relație de aproape doi ani cu Anwar Hadid, fratele lui Gigi și al Bellei Hadid. La rândul lui, nici Noah Trevor nu este deloc străin de lumina reflectoarelor. Aceasta tocmai ce s-a despărțit de Minka Kelly și se pare că nu există cale de împăcare.

Cine este, de fapt, noul iubit al lui Dua Lipa

Artista nu a avut deloc gusturi rele atunci când l-a ales pe Trevor Noah. Acesta are la activ numeroase emisiuni pe care le-a prezentat, printre care„Tonight with Trevor Noah“ și „The Daily Show“. Ultima i-a adus lui Trevor două premii, respectiv Emmy și Peabody.

Iubitul artistei și-a pus amprenta și asupra unui show care a fost difuzat pe Netflix. În „Trevor Noah: Son of Patricia“, acesta a abordat teme precum rasismul și imigrația.

În noiembrie 2016, Trevor s-a apucat de scris și a lansat prima lui carte, Născut în afara legii. Povești dintr-o copilărie sud-africană (Born a Crime. Stories from a South-African Childhood). Aceasta i-a purtat noroc și a devenit imediat un bestseller The New York Times

New couple alert! Cu cine l-a înlocuit Dua Lipa pe fostul ei partener, Anwar Hadid
Profimedia