Maluma are multe calități, iar una dintre ele este sinceritatea. Artistul nu s-a ferit să spună lucrurilor, pe nume, iar interviurile în care i sunt ridicate la fileu alegeri sunt preferatele fanilor. Într-o emisiune, Maluma a trebuit să aleagă între Kendall Jenner și Selena Gomez, dar nu a stat prea mult pe gânduri.

Cine să îl mai înțeleagă și pe Maluma?! Anul trecut, după ce a filmat campania pentru Calvin Klein alături de Kendall Jenner, Papi Juancho nu și-a ascuns sentimentele. La vremea respectivă, Maluma susținea că sora lui Kim K este crush-ul lui și nici nu este de mirare, având în vedere cât este de frumoasă. 

„Toată lumea știe că am crush pe Kendall Jenner. O să o spun din nou, Kendall Jenner este crush-ul meu. Ne-am întâlnit atunci când am filmat campania publicitară pentru Calvin Klein. M-a văzut, s-a uitat la mine, am devenit agitat și sigur a observat și ea asta.”

Între timp, gusturile lui Maluma s-au schimbat și, având în vedere că modelul Kendall Jenner are o relație serioasă, artistul a trecut în altă tabără și ar alege-o oricând pe Selena Gomez.

„Clar, Selena Gomez! Este una dintre cele mai mari artiste din lume. Pe lângă asta, știe și cine sunt eu pentru că mi-a dat follow pe Instagram. Asta este super cool! Mi-ar plăcea să colaborez cu ea. Ar fi un vis devenit realitate, ar fi incredibil! Selena, vreau să colaborez cu tine! Ești un exemplu și te admir foarte mult!”, a spus Maluma într-un interviu.