În ultima vreme, Evan Peters este pe buzele tuturor și este lesne de înțeles de ce. Actorul a intrat în pielea unuia dintre cei mai de temut criminali din istoria Americii. Deși mulți l-au cunoscut abia acum ca fiind interpretul lui Jeffrey Dahmer, Evan Peters este prezent demult în lumina reflectoarelor.

Dacă până acum nu multă lume auzise de Evan Peters, acum, toți vorbesc despre el. Faptul că este extrem de talentat nu mai este niciun secret, iar personajul Jeffrey Dahmer este cea mai bună dovadă. Actorul a avut mereu roluri grele, poate chiar negative. Evan le-a interpretat magistral pe toate și, de aceea, fanii l-au confundat cu personajele.

În viața de zi cu zi, Evan Peters este un actor extraordinar care nu s-a cufundat doar în muncă. Acesta a avut timp și pentru viața amoroasă, iar lista lui de iubite nu este deloc una mică.

Poate una dintre cele mai cunoscute relații a fost cea cu Halsey. Cei doi au format un cuplu din septembrie 2019 până în martie 2020. Cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu de la petrecerea de 100 de episoade de „American Horror Story”. Deși spuneau peste tot că nu pot trăi unul fără altul, despărțirea a fost inevitabilă.

Evan Peters, relații cu actrițele din „American Horror Story”

În 2012, Evan Peters s-a iubit cu Emma Roberts. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la „Adult world”. Evan pregătise deja și inelul de logodnă cu un diamant roz, însă nu a fost să fie. Câțiva ani mai târziu, au ajuns să lucreze împreună la „American Horror Story”.

Înainte de Emma Roberts, în viața lui Peters a existat Alexia Quinn. Nu mulți dintre fanii lui își mai amintesc de asta și nu sunt de invinuit. Relația lor a fost una de scurtă.

Lovers on the list. Ce femei celebre au trecut prin viața lui Evan Peters, actorul din „Monster: The Jeffrey Dahmer Story”
popsugar

Când avea 23 de ani, Evan Peters a pus ochii pe modelul londonez Pixie Gedolf. Din păcate, relația lor a rezistat un singur an, dar măcar s-au distrat împreună la Coachella.

Una dintre cele mai longevive relații ale actorului a fost cea cu Alexandra Breckenridge. Ambii au apărut în 2011 în „American Horror Story: Murder House”. Din păcate, după trei ani, au decis să meargă pe drumuri separate.