După mai bine de un an de așteptare, Lidia Buble a primit verdictul în dosarul deschis pe numele ei. Pedeapsa nu este una ușoară, dar este, totuși, cea mai bună variantă pentru artistă.

Lidia Buble nu traversează cea mai bună perioadă a ei. Artista a primit pedeapsa în dosarul de mituire al polițiștilor și a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare. Totuși, magistrații de la Tribunalul București au hotărât ca pedeapsa să se execute sub supraveghere. Mai exact, artista a primit un termen de încercare de doi ani. În tot acest timp, artista va executa și muncă în folosul comunității.

Lidia Buble plătește pentru gafa sa

Cele 90 de ore vor fi nerumunerate și vor prestate la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

În tot acest timp, Lidia Buble are și o serie de obligații pe care trebuie să le respecte:

  • să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti.
  • Să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea.
  • Saă anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile.
  • să comunice schimbarea locului de muncă.
  • Să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
  • Să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii în comunitate.

În iarna anului 2021, Lidia Buble a fost oprită la un control de rutină de către agenții de la Brigada Rutieră. Pentru că a consumat alcool, vedeta a încercat să-i convingă pe agenți să nu o testeze cu etilotestul. În acel moment, Lidia a fost dispusă să ofere mită polițiștilor și i-a plimbat după ea până acasă, acolo unde avea banii cash. Din păcate, planul ei nu a funcționat, iar acum și-a primit pedeapsa.