Selena Gomez este una dintre cele mai apreciate artiste. În ultima perioadă, Sel a început să fie din ce în ce mai apropiată de fani, mai ales de când are TikTok. Artista postează destul de des și acolo diferite filmulețe sau provocări.

Selena Gomez a crescut, la propriu pe platourile de filmare. Deși a jucat mereu câte un rol, în viața de zi cu zi, a fost extrem de sinceră cu fanii ei. Artista nu s-a ferit nicio secundă să le arate tuturor latura ei vulnerabilă. Selenatorii știu că idolul lor a trecut prin momente destul de grele după despărțirea de Biebs. Depresie, luare în greutate, bullying, toate s-au aflat pe lista Selenei.

De câțiv ani, Selena Gomez și-a găsit alte puncte de interes și pare mai liniștită ca niciodată. „Rare beauty” este proiectul ei de suflet, iar fanii au observat cât de mult se implică pentru acest business. Tot pe contul oficial de TikTok „Rare Beauty”, Selena a vorbit despre momentul în care a primit cel mai frumos compliment din toată cariera ei.

„Cele mai frumoase momente sunt acelea în care cineva complimentează modul în care părinții mei m-au crescut. Măs imt mereu foarte mândră”, a povestit Selena.

@rarebeauty

#stitch this video and tell us the kindest thing someone has ever told you 💬#usekindwords #rarebeauty #selenagomez #kindestthingsomeonehastoldyou ♬ original sound – Rare Beauty

Selena Gomez revine pe platourile de filmare de la „Only murders in the builing”

Sel s-a dedicat trup și suflet filmărilor pentru „Only Murders In The Building”. Serialul este produs de Hulu și difuzat de către HBO. „OMITB”  spune povestea lui Mabel (Selena Gomez) și a celor doi vecini ai ei (Steve Martin și Martin Short).

Cei trei ajung să se întâlnească din greșeală și descoperă că au o pasiune comună pentru podcasturi. Asta îi unește mai mult decât de așteptau. De aici, cei trei încearcă mereu să rezolve un caz de crimă misterioasă petrecută în clădirea în care locuiesc.

Cum sezonul doi a ajuns la final, artista le-a dat o veste bună celor care o urmăresc și sunt fani ai serialului. După ce a primit 17 nominalizări la Premiile Emmy, „Only murders in the building” va avea parte și de sezonul trei.

Truth be told. Care este cel mai frumos compliment pe care l-a primit Selena Gomez până acum