Cu sau fără voia ei, Khloe Kardashian a devenit virală. Sora lui Kim a reușit să atragă atenția tuturor printr-o gafă care nu a putut trece neobservată. Și de parcă nu era de ajuns reputația familiei în legătură cu Photoshop-ul, a mai adăugat și Koko o bilă neagră.

Khloe Kardashian a fost mereu privită ca sora mai puțin frumoasă din gașcă. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să scape de această etichetă, iar acum are un corp de invidiat. Koko, așa cum o alintă apropiații, a demonstrat ca se poate ridica la nivelul surorilor ei și chiar a făcut-o. Acum, vedeta este din nou la înălțime, iar cel mai recent sezon „The Kardashians” demonstrează asta.

De câteva săptămâni, Khloe și surorile ei stau mai mult prin Europa, iar asta pentru că au avut loc cele mai importante evenimente din industria fashion. Miliardarele nu aveau cum să lipsească, mai ales că ele sunt cele care dau trendurile. Din păcate, în timp ce toată lumea a apreciat aparițiile lui Kim, nu același lucru se poate spune și despre Khloe. Milionara a fost surprinsă cu un plasture pe față, dat cu fond de ten, încercând să acopere o imperfecțiune.

În poza postată pe Instagram, Khloe apare cu fața impecabilă, fără niciun defect. Asta i-a făcut pe fani să pună la zis și să o critice pentru faptul că nu este asumată. Sora lui Kim nu a avut nicio reacție, iar asta nu poate să însemne decât două lucruri. Fie nu a ajuns informația la ei, fie nu îi pasă.

Khloe a devenit mămică de băiețel

Vedeta a primit una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. Deși în sânul familiei drama este la ordinea zilei, Khloe a decis să se axeze pe propria persoană. Astfel, blondina i-a anunțat pe cei dragi că, este mamă de băiat.

Momentan,Khloé nu a decis numele băiețelul său, dar sigur va fi unul destul de sonor. Sora lui Kim mai are o fetiță cu Tristan Thompson. True are deja 4 anișori și este foarte nerăbdătoare să își vadă frățiorul. „Putem confirma că True are un frățior care a fost conceput în luna noiembrie. Khloe îi este foarte recunoscătoare mamei surogat. Acum, are nevoie de intimitate pentru a se putea bucura de familia ei”, a declarat o sursă pentru People.

Khloe Kardashian, prinsă pe picior greșit. Vedeta și-a editat poza de la PFW, dar fanii au văzut-o, înainte, fără filtre
Hepta