Kanye West știe cum să atragă atenția. După ce a defilat în papuci cu cristale, Ye a trecut și la alte schimbări, unele mult mai notabile. De exemplu, cele 17.5 milioane de urmăritori de pe Instagram au avut un șoc atunci când au intrat pe profilul lui. Și veți înțelege și de ce.

Kanye West nu trăiește deloc o viață banală. Rapperul știe cum să adauge sare și piper fiecărei zile, iar acum, s-a mutat pe Instagram. Ye este destul de vocal atunci când vrea să facă ceva, așa că nici acum nu a avut nevoie de prea mult timp să facă o mișcare interesantă. Kanye West a renunțat la poza lui de profil și a urcat o imagine cu nimeni alta decât Kris Jenner.

În ultima perioadă, relația dintre Kris și Kanye a fost una destul de tensionată. Totul a fost din cauza faptul că Ye a început să arunce cu pietre în Kim și să o numească ca fiind o mamă neglijentă. Se pare că „momagerul” a avut nevoie doar de câteva replici pentru a-l scoate de la inimă.

Ye nu a tăcut prea mult timp. Într-o postare de pe Instagram pe care a șters-o, rapperul s-a luat de fosta lui soacră. „Nu o lăsați pe Kris Jenner să vă joace pe degete cum a făcut cu Kylie și cu Kim. Hollywood este un gigant pornografic care mi-a distrus familia. Nu voi lăsa să se întâmple asta cu Northy și Chicago.”

Cei care au văzut schimbarea lui Kanye de pe Instagram, cred că acesta este primul pas pe care rapperul îl face spre împăcare.

Kanye West și-a schimbat poza de profil de pe Instagram. Rapperul a pus o imagine cu una dintre membrele familiei Kardashian
Instagram

Kanye s-a certat și cu actrița din „Friends”, Courteney Cox

Recent, artistul a decis să își exprime liber părerea despre un serial care a marcat generații întregi. Se pare că „Friends” nu este deloc pe placul la Kanye și s-a asigurat că toată lumea știe asta. Ye a verbalizat în fața tuturor că „Friends” nu este deloc un serial amuzant”.

Believe it or not, vorbele lui West au ajuns și la urechile lui Courteney Cox. Interpreta personajului Monica Geller s-a filmat și i-a dat replica lui Ye într-un mod original. Actrița nu s-a complicat deloc, ci a ales doar să îi scrie numele greșit. În loc de Kanye, aceasta a scris Kayne și deja a stârnit hohote de râs.