Kanye West nu trebuie să facă prea multe pentru a scandaliza lumea. După ce a stârnit un val de reacții la Paris Fashion Week, Ye și-a îndreptat atenția către Gabriella Karefa Johnson.

Kanye West nu a avea cum să lipsească de la Paris Fashion Week. După ce a defilat pentru Balenciaga, rapperul a arătat lumii întregi colecția Yeezy. Acela a fost punctul culminat în care toți cei prezenți în sală și nu numai au răbufnit. Deși este un rapper de culoare, Kanye a decis să își îmbrace întreaga echipă în tricouri cu mesajul „White Lives Matter”.

Kanye West, atac la adresa fashion editorului de la Vogue, Gabriella Karefa Johnson. Gigi Hadid a intervenit și ea
Gabriella Karefa-Johnson/ Hepta

Gabriella Karefa Johnson, editorul global de la Vogue a fost și ea prezentă în public. Aceasta nu s-a putut abține și a postat pe Instagram ce crede despre defilarea lui Kanye, dar și despre mișcarea lui. Totul a venit la scurt timp după ce Ye a declarat că „Black Lives Matter” a fost o mascaradă. Și nu s-a oprit aici. În postările care au fost șterse, fostul partener al lui Kim Kardashian a atacat-o pe Gabriella, spunând că cizmele purtate de ea nu ar fi deloc pe placul Annei Wintour.

În scandal s-a implicat și Gigi Hadid. Modelul i-a luat apărarea Gabriellei, iar replicile contra lui Ye nu au fost deloc unele blânde. „Ți-ai dori să ai măcar un pic din inteligența ei. Nu ai nicio idee! Crezi că „onoarea” de a fi invitată la show-urile tale nu îi permite să își spună părerea?! Ești un bully și o glumă de om!”, a scris Gigi, vizibil revoltată.

Contrar așteptărilor, Kanye nu a mai continuat discuția. Se pare că rapperului îi place să agite apele, dar nu insistă prea mult. Totuși, există voci care cred că nu va mai trece mult timp până când acesta va genera un nou conflict.