Kanye West face ce face și iarăși supără persoanele din jurul lui. După ce s-a căsătorit, pare că acesta nu mai este disponibil pentru nimeni și pentru nimic. La propriu. Ye a blocat toate apelurile de la echipa lui de avocați și nu a fost cea mai inteligentă alegere.

Kanye West este una dintre cele mai imprevizibile persoane, iar asta o pot confirma cei care lucrează cu el. Echipa de avocați a lui Ye încearcă să-l sune de zile bune pentru a-i comunica veștile, însă rapperul este de negăsit. Iar asta pentru că a blocat toate apelurile din partea lor, fără nicio explicație. Doar că „fiecare naș își are nașul”.

Echipa lui Ye nu a stat prea mult pe gânduri și a găsit soluția perfectă pentru a da de rapper. Aceștia au apelat la o publicație cunoscută, acolo unde au dat anunț. Avocații lui Kanye i-a transmis clar și răspicat că încetează să mai lucreze cu el. Aceștia au apelat la două dintre cele mai cunoscute publicații din Los Angeles și au postat un anunț pentru Kanye. Momentan, rapperul nu a avut nicio reacție.

Kanye West, protagonist într-un nou proces

Rapperul credea că a scăpat de controverse. Dar, chiar și atunci când nu le creează el, le atrage. În ultima perioadă, Kanye a trecut prin fel de fel de situații tensionate. Comportamentul lui a lăsat mult de dorit. A pierdut statutul de miliardar din cauza declarațiilor anti-semite, dar asta nu e tot. Acum, Ye trebuie să dea, din nou, cu subsemnatul în instanță.

Mai exact, Kanye West a primit acuzații de plagiat. Potrivit celor de Boogie Down, rapperul ar fi folosit în piesa „Life of the party” un fragment fără acordul lor. „Life of the party” a fost lansată de către Kanye anul trecut și a fost inclusă pe varianta deluxe a albumului „Donda”. Încă de pe atunci, casa de discuri Phase One Network care se ocupă de Boogie Down a reclamat faptul că Ye s-a folosit de câteva elemente din piesa „South Bronx”.