Nu mai este niciun secret faptul că Justin Bieber apreciază foarte mult intimitatea lui. Artistul vrea ca și fanii lui să facă același lucru, însă, uneori, asta este imposibil. Totuși, se pare că acesta a găsit rețeta perfectă pentru a scăpa de insistențele admiratorilor. Trebuie să recunoaștem că la asta nu ne-am fi așteptat.

Justin Bieber nu a trecut prin cea mai bună perioadă din viața lui. Artistul a fost diagnosticat cu Sindromul Ramsay Hunt și nu a fost deloc prezent. Nici pe socila media și nici pe plan artistic. Prima sa apariție oficială de după diagnosticul crunt a fost la ceremonia funerară a lui Takeoff. Apoi, Biebs a dat semne că se simte mai bine și a însoțit-o pe Hailey în Tokyo, acolo unde aceasta și-a serbat cei 26 de ani. În timp ce fostul model a fost în centrul atenției, Justin a vrut să stea incognito.

Bieber a vrut să treacă neobservat și aproape că a și reușit. Artistul s-a deghizat cu ajutorul unei peruci brunete, cu părul scurt și nimeni nu și-a dat seama cine este. Totuși, au fost și fani mai vigilenți care au observat imediat cine este în spatele deghizării „iscusite”. De aici și până la o întreaga serie de meme-uri, o mai fost un singur pas.

Cum s-a distrat soția lui Justin Bieber în Tokyo

Hailey Bieber s-a răsfățat la cei 26 de ani pe care îi are. Modelul a vrut ca totul să fie special într-o zi atât de importantă și cum banii nu sunt o problemă, Tokyo a fost destinația perfectă pentru asta. Fostul model și-a luat soțul și cei mai buni prieteni și au petrecut până în zori. De pe lista invitaților nu a lipsit nici Kendall Jenner care a atras toate privirile pe străzile aglomerate ale metropolei.

Modelul pare că „a uitat” să-și completeze ținuta și a ieșit din casă doar în ciorapi și bluză oversized. Mulți au criticat-o pentru modul în care s-a expus în capitala Japonei, dar au fost și fani care au felicitat-o pentru silueta perfectă pe care o are. Hailey Bieber nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a ales să se afișeze mai îndrăzneață ca niciodată. Cu această ocazie, fanii ei au putut vedea că iubita lui Biebs are un nou tatuaj. De data asta, a optat pentru cuvântul „baby”, însă scris cu un font discret, așa cum și-a obișnuit deja fanii.