Nu mai este niciun secret faptul că Kanye West nu este deloc de acord cu ceea ce face fiica lui în online. North are cont de TikTok și nu are nicio limită în a se filma. Ce este și mai grav, cel puțin pentru Ye, este faptul că cea mică realizează videoclipuri cu ajutorul mamei sale, Kim Kardashian.

Kim Kardashian a crescut sub lupa publicului. Milardara a trăit cu toate camere de filmat în față, așa că nu ar trebui să fie o problemă pentru ea. Ei bine, cu sau fără voia ei, aceasta trebuie să fie prezentă pe TikTok. Sau, cel puțin, măcar de dragul fiicei sale. 

North West este extrem de activă în online. Mama sa, Kim vrea să fie mereu la curent cu ceea ce postează fiica sa. Așa că, a găsit soluția perfectă. Kim se filmează împreună cu fiica ei, iar videoclipurile adună milioane de vizualizări și aprecieri.

North West atrage controversele ca un magnet

North West nu are deloc secrete față de fani și dă semne solide că va calca pe urmele mamei sale celebre. Mulți spun că aceasta seamănă foarte mult cu Kanye West, în special în ceea ce privește reacțiile și mimica facială. Până acum, North le-a arătat urmăritorilor ei cum își face părul, dar și ce rutină de skincare are.

Recent, unul dintre videoclipurile postate de micuță a atras atenția tuturor. Sperăm doar că nu și pe cea a lui Kanye. North s-a filmat alături de Kim, doar că ea juca rolul lui Kanye. Fanii nu au înțeles dacă este vorba despre un filtru sau, pur și simplu, s-a machiat precum tatăl ei. Videoclipul a adunat peste 2.7 milioane de aprecieri în doar câteva ore, iar reacțiile au fost care mai de care mai diverse. Anyway, toată lumea așteaptă reacția lui Kanye.