Mariah Carey face ce face și ajunge, din nou, sub lupa fanilor. De data asta, artista a gafat-o destul de grav și tot TikTok-ul vorbește despre asta.

Nici nu mai are rost să precizăm că Mariah Carey a dat startul sărbătorilor de iarnă! Ca în fiecare an, artista cântă una dintre cele mai de succes piese ale sale. „All I want for Christmas is you” este trademark-ul ei și este foarte mândră de asta. Pe baza acestei piese a vrut să obțină, oficial, titlul de „Queen of Christmas”, însă cererea ei a fost respinsă, iar dorința nu a devenit realitate.

Ei bine, diva nu se cramponează în astfel de „detalii”, așa că a urcat pe scenă mai încrezătoare ca niciodată. Artista a cântat la o ceremonie de Thanksgiving și cum nu are nicio piesă pentru această sărbătoare, a făcut un salt direct la Crăciun. „All I want for Christmas is you” a răsunat din toate boxele și bine că diva nu a cântat live!

Spunem asta nu pentru că nu ar avea voce, ci pentru că se pare că a cam uitat versurile. Mariah Carey a făcut palyback, însă nu asta i-a uimit pe fani. De aproape de 30 de ani de când s-a lansat piesa, toată lumea se aștepta va artista să viseze versurile. Ei bine, spre finalul piesei, Mariah s-a încurcat și se poate vedea cu ochiul liber că murmură alte versuri decât cele care trebuie.

Mariah Carey se îmbogătește cu „All I want for Christmas is you”

„All I Want For Christmas Is You” se aude peste tot, în fiecare an, de sărbători. Melodia a stat pe primul loc în preferințele oamenilor, din 1994 și până acum. În 2011, artista a lansat o versiune nouă alături de Justin Bieber.

Succesul ”All I Want fot Christmas Is You” se vede și în averea artistei Mariah Carey, care câștigă anual 426.000 de euro doar din drepturile de autor. Timp de 20 de ani, piesa a fost pe primul loc în topul celor mai ascultate melodii de sărbători, iar în 2015 a fost cel mai descărcat cântec de Crăciun pe platforma Spotify.