Kylie Jenner face ce face și ajunge, din nou, în atenția internetului. Recent, miliardara a postat o imagine care se voia a fi una simplă și estetică. În schimb, ochiul vigilent al fanilor a remarcat mai multe detalii pe care nu s-au sfiit să le puncteze în comentarii.

După ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, Kylie Jenner a trecut prin câteva episoade care i-au diminuat încrederea în sine. Acum că a depășit acele momente, vedeta este mai încrezătoare ca niciodată, iar ipostazele de pe Instgaram demonstrează asta. Miliardara pozează în cele mai hot poziții, iar fanii o copleșesc mereu cu milioane de like-uri. Însă, din când în când, puțină controversă nu strică, iar surorile ei sțiu asta.

În cea mai recentă postarea a miliardarei, se poate observa ca aceasta poartă lenjeria modelatoare creată de sora ei, Kim. Și pentru că în poză apare SKIMS, însă fără a fi etichetat, Kim s-a aprins imediat și i-a atras atenția surorii sale mai mici. Imediat după ce a scris „Poți să etichetezi SKIMS?”, secțiunea de comentarii s-a umplat cu fel de fel de replici, care mai de care mai savuroase.

De departe, cel care a atras atenția tuturor a fost cel postat de Facetune. La fel ca și în cazul lui Kim și ei au vrut să fie etichetați în poza cu pricina. Momentan, Kylie nu a avut nicio reacție.

Kylie Jenner nu are noroc în dragoste

Începutul de an a găsit-o pe Kylie Jenner singură. Deși pare greu de crezut, miliardara și partenerul ei, Travis Scott, nu mai formează un cuplu. Zvonurile au început să circule demult, încă de la începutul lunii decembrie. Atunci, fanii au realizat că ea și Travis au petrecut sărbătorile separați, deși toți se așteaptau să fie împreună.

Acum, după mai multe supoziții, cei din anturajul lor au decis să spună lucrurilor pe nume. Și da, Kylie și Travis nu mai formează un cuplu, din păcate. Despărțirea a fost una amiabilă și au garantat că vor rămâne prieteni, mai ales că au doi copii împreună.

„Kylie și Travis s-au despărțit, din nou. Cei doi trebuiau să petreacă sărbătorile împreună în Aspen, acolo unde îi așteptau prietenii și familia. Astfel de situații s-au mai întâmplat și în trecut, relația lor a fost mereu una cu pauze. Însă, indiferent de decizie, vor fi mereu prieteni”, a spus o sursă apropiată pentru usweekly.com.