Nici bine nu au trecut două luni de la divorțul de Kim Kardashian, că Ye și-a pus pirostiile. Rapperul pare că și-a întâlnit sufletul pereche și nu a mai vrut să piardă deloc timpul. Cu toate gândurile bine puse la punct, Kanye și-a unit destinul cu cel al alesei inimii lui. Evident, vestea a ajuns și la familia Kardashian.

Zilele acestea, toată lumea vorbește despre Kanye West și noua lui soție. Da, Ye este deja căsătorit și pare să aibă cele mai serioase intenții cu Bianca Censori. Nunta cu designerul de la Yeezy a șocat pe toată lumea, în special pe Kim și restul familei Kardashian. Iar asta pentru că nimeni și nimic nu a prevestit această mișcare. Imaginile cu rapperul purtând verigheta au făcut înconjurul lumii, iar Kim și mama ei, Kris nu s-au putut abține.

Imediat după acele imagini, majoritatea întrebărilor au mers către Kim. Toată lumea a așteptat o reacție din partea ei care nu a întârziat să apară. Pe pagina sa de Instagram, miliardara a încercat să fie cât mai concisă, iar mesajul ei să fie cât mai clar. „Sunt în perioada în care nu prea am multe de spus. Prefer doar să fac. Să nu uitați asta niciodată! Cel care a fost oaia negră mereu se va transforma în capră!”.

Evident, vestea că Ye este căsătorit cu Bianca Censori nu a lăsat-o indiferentă nici pe Kris Jenner. Este foarte bine cunoscut faptul că aceasta ține foarte mult la familia ei și își apară fiicele cu orice preț. De data asta, Kris a evitat orice scandal și s-a rezumat doar la a spune „Acesta este un caz pentru FBI”.