Lumea muzicală este în doliu. Celebrul rapperul Coolio a încetat din viață, iar anunțul a fost făcut de către managerul său, Jarez Posey. Artis Leon Ivey Jr, pe numele lui real a dat lovitura cu piesa „Gangsta’s Paradise”, piesă care i-a adus și un Grammy.

Coolio a fost unul dintre cei mai apreciați rapperi din întreaga lume. Din păcate, acesta s-a stins din viață într-un mod subit, când nu se aștepta nimeni. Coolio se afla în vizită la un prieten și a decis să meargă la baie, la un moment dat. Prietenul rapperului a observat că acesta nu se mai întoarce de la baie și a mers să vadă ce se întâmplă. Când a deschis ușa de la baie, a constatat cu stupoare că rapperului murise.

Momentan, nu se cunoaște cauza morții lui Coolio. În schimb, managerul lui a declarat pentru cei de la TMZ că s-ar putea să fie vorba despre un stop cardiac.

Coolio a venit în România

Coolio a devenit celebru odată cu lansarea „Gangsta’s Paradise”. Piesă a apărut și pe coloana sonoră a filmului „Rebellious Minds”. În plus, a fost foarte norocoasă pentru Coolio. Spunem asta pentru că, un an mai târziu de la lansarea filmului, i-a adus rapperului un Premiu Grammy.

Poate că nu mulți știu, dar în anii ’90, Artis Leon Ivey Jr a vizitat România. Artistul s-a simțit foarte bine la noi în țară și nu s-a ferit să compare momentul lui cu cel al lui Michael Jackson.

„Îmi aduc aminte când am venit aici, prin anii ’90. Stăteam la hotel şi, uitându-mă pe geam, vedeam o mulţime de oameni jos. M-am simţit ca Michael Jackson. Îmi aduc aminte că mă pregăteam pentru concertul din acea seară. M-am simţit foarte bine”, a declarat Coolio pentru Ziarul Ring, în urmă cu nouă ani.

Coolio, rapperul cunoscut pentru „Gangsta’s Paradise”, a murit la 59 de ani
Hepta