Familia lui John Legend a devenit mai numeroasă. Artistul și frumoasa lui soție s-au pregătit intens pentru cel de-al treilea copil și nu a fost deloc ușor, mai ales că Chrissy a pierdut o sarcină. Însă, acum, toată lumea este fericită, iar John a împărtășit vestea cu fanii lui.

Miles și Luna, copiii lui Chrissy Teigen și ai lui John Legend au un nou coleg de joacă. Fostul model Victoria’s Secret a adus pe lume cel de-al treilea copil, iar fericirea este la cote maxime. Cel care a dat marea veste a fost chiar John Legend, în timpul unui concert privat. În fața a zeci de fani, aceasta a simțit nevoia să îi anunțe că este tătic, din nou. „Bebelușul a venit în viețile noastre în această dimineață. Ce zi binecuvântată. Deși nu am dormit mult și am petrecut timpul în spital, mă simt foarte bine.

În luna martie, John Legend a vorbit pentru prima dată despre asta. „Cu toții suntem foarte încântați. Copiii mei sunt suficient de mari pentru a realiza ceea ce se întâmplă. Știu că vor avea un nou frățior sau surioară în viețile lor. Sunt convins că se vor comporta foarte bine.”

Chrissy Teigen a împlinit aproape doi ani de când a renunțat la alcool

Chrissy Teigen este un exemplu pentru femeile din lumea întreagă. Soția lui John Legend a trecut prin multe încercări grele, dar nu s-a dat bătută. După o sarcină pierdută, fostul model a picat în patima despresiei și a alcoolului. Chrissy a realizat la timp că nu îi face deloc bine, așa că și-a propus să dea alcoolul la o parte.

Ajunsesem într-un punct în care consumam prea mult alcool. Și când îmi aranjam părul sau mă machiam, trebuia să am un pahar de vin lângă mine. Acum, nu am mai gustat nici măcar o picătură de alcool în 365 de zile. Nu știu dacă voi mai ajunge să beau vreodată, dar știu sigur că nu vreau să mai ajung în pragul dependenței”, a spus Chrissy.

Dependența de alcool a modelului i-a afectat și pe cei din jur. Soțul ei, John Legend, a fost mereu lângă ea și a susținut-o pe parcursul întregului proces. Acum că și-a atins scopul, artistul și-a exprimat mândria față de soția lui. 

Chrissy a început să își canalizeze, deja, atenția către alte lucruri. Cei care o urmăresc pe Instagram, au observat că aceasta a început să gătească din ce în ce mai mult. Mii de fani îi urmează rețetele, inclusiv fetele din familia Kardashian.