Kylie Jenner a devenit mămică pentru a doua oară la începutul anului acesta. Miliardara a adus pe lume un băiețel și toată lumea a fost cu sufletul la gură pentru a afla numele lui. Kylie este cunoscută pentru ingeniozitatea pe care o are, iar urmăritorii ei cred că nu se va abate de regulă nici de data asta.

Kylie Jenner atrage controversele ca un magnet. Miliardara a fost mereu în centrul atenției, fie că a vrut, fie că nu a vrut. Pe lângă dramele pe care le-a avut în familie, Kylie a mai avut un as în mânecă anul acesta. Băiețelul ei de câteva luni este unul dintre cei mai așteptați copii din online. Nu doar ca prezență, ci și ca și nume.

Deși a trecut mai bine de jumătate de an de când a venit pe lume, numele micuțului încă este o necunoscută. La început, Kylie a anunțat că moștenitorul lui Travis poartă numele de Wolf. Surprinzător sau nu, nu a durat prea mult până când meme-urile au început să apară pe internet. Familia miliardarei s-a arătat extrem de deranjată de acest lucru, așa că au decis să-l schimbe.

Partenera lui Travis a ales să posteze un story în care i-a anunțat pe toți că numele celui mic va fi schimbat cât de curând. Între timp, au început să circule mai multe variante de nume, dar se pare că niciuna dintre ele nu este cea finală. Anunțul a fost făcut chiar de Kylie, în cadrul emisiunii lui James Corden. „Încă nu i-am schimbat numele oficial. Așa că, numele lui este, în continuare, Wolf. În pașaport este trecut Wolf, dar nu acesta va fi numele lui. Pur și simplu așteptăm.”

Ce nume a ales Kylie Jenner pentru băiețelul ei. Fanii cred că familia a dat-o de gol în timpul show-ului „The Kardashians”
Hepta

Kylie Jenner a stârnit controverse și pe TikTok

În urmă cu câteva săptămâni, Kylie a organizat un eveniment fastuos cu ocazia lansării noilor produse Kylie Cosmetics. Cei care o urmăresc pe vedeta au observat că la astfel de petreceri nu sunt invitați doar apropiații lui Kylie. Miliardara și-a făcut un obicei din a chema și influenceri care i-au atras atenția sau care au testat produsele ei.

Este și cazul lui Colt Paulsen, unul dintre cei mai înfocați fani ai lui Kylie Jenner. Acesta s-a filmat alături de divă, iar în descriere a pus o propoziție care a aruncat internetu-n aer. „Kylie mi-a spus numele copilului”, de atâta a avut nevoue Colt pentru a deveni viral. Evident, nu s-a întâmplat asta. În plus, chiar dacă se întâmpla, acesta nu putea să spună mai departe.