Camila Cabello pare mai dispusă ca niciodată să acorde o nouă șansă iubirii. Despărțirea de Shawn Mendes nu a fost deloc una ușoară, dar de abia de acum încolo răsare soarele și pe strada ei.

All eyes on her! Camila Cabello a captat atenția fanilor cu cele mai recente imagini. Artista și-a vopsit părul în nuanța „honey-blonde” și deja știm cu toții ce urmează. Așa cum spunea Coco Chanel, „când o femeie își schimbă culoarea părului, este pe cale să își schimbe viața”. Se pare că fosta senorita a lui Shawn Mendes a fost văzută în compania unui alt bărbat și fanii s-au grăbit să o combine deja cu el.

Este vorba despre Austin Kevitch. Austin are 31 de ani și este cel care a dezvoltat aplicația de dating pe care o folosesc majoritatea starurilor din afară, Lox Club. Cei doi nu au confirmat nimic, dar se pare că cele mai recente imagini vorbesc de la sine. Cuplul a fost surprins în ipostaze tandre pe străzile din Los Angeles, în timp ce ieșeau dintr-un restaurant.

De ce s-a despărțit Camila Cabello de Shawn Mendes

Camila a decis să nu se mai ascundă după deget și a recunoscut ce nu a funcționat, de fapt, în relația ei cu Shawn Mendes.

„Prioritățile mele au fluctuat și focusul meu s-a schimbat de-a lungul anilor. Acum, mă concentrez cu adevărat pe cum pot fi o persoană completă. Nu m-am concentrat atunci nici măcar pe cariera mea. Același lucru s-a întâmplat cu acei ani în care am fost împreună. Focusul meu a fost doar pe cum pot trăi o viață fericită, cum să fiu într-o relație sănătoasă și fericită.

 Făceam multă terapie. Prioritățile s-au schimbat însă. Chiar și acum, în timp ce promovez această piesă, sincer, îmi spun, dacă nu mă distrez, care este ideea? Cred că, pe măsură ce mă maturizez, prioritățile se schimbă. Și simt că așa a fost și pentru noi doi. Pentru că am început amândoi atât de tineri, învățăm acum cu adevărat cum să fim adulți sănătoși. Și e în regulă.”