Kendall Jenner intră în sezonul festiv cu stângul. Modelul s-a despărțit de Devin Booker și nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că păreau mai fericiți ca niciodată împreună. Cei doi au apărut și la nunta lui Kourtney din Italia și când toată lumea că vor face și ei marele pas, ruptura s-a produs a doua oară pe anul acesta.

Kendall Jenner părea că plutește pe un norișor de când l-a întâlnit pe Devin Booker, iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut în perioada pandemiei și se pare că ăsta a fost un plus pentru ei. Kenny și Devin s-au apropiat mai mult ca oricând, iar relația lor trecuse deja de borna de doi ani.

Modelul și iubitul ei au fost destul de rezervați la începutul relației și nici pe finalul ei nu s-au afișat excesiv împreună. Anunțul despărțirii lor a fost cu atât mai șocant cu cât, în urmă cu câteva săptămâni, Kendall îl sărbătorea cu mare fast pe Devin. Surse din anturajul celor doi susțin că totul este din cauza programului încărcat pe care îl au ambii.

Kendall Jenner s-a luptat cu anxietatea

Kendall Jenner a descoperit faima la o vârstă la care alții se jucau. Sora lui Kim K a fost mereu mult mai rezervată și nu i-a plăcut să fie în centrul atenției precum surorile sale. În adolescență, Kendall a descoperit că este atrasă de lumea modelingului. Prin multă muncă și perseverență a ajuns să defileze pentru cele mai mare case de modă.

Kendall Jenner vrea să fie un model pentru toți fanii ei și a început să nu își mai ascundă problemele. Sora lui Kim vrea ca experiențele ei să devină o lecție pentru alții. Așa că a început să vorbească cu un psiholog despre anxietate într-o serie de interviuri pentru Vogue. 

”Eram foarte mică și îmi amintesc că pur și simplu nu puteam să respir. M-am dus la mama mea și i-am spus ce pățesc. Ca orice părinte m-a dus la zeci de doctori să vadă dacă sunt bine. Toți ne-au asigurat că sunt perfect sănătoasă din punct de vedere psihic.

Nimeni nu mi-a zis că mă lupt cu anxietatea. Am crezut că am scăpat. Dar acum 3-4 ani axietatea și atacurile de panică au revenit. Cu ajutor specializat, am reușit să am informațiile de care aveam nevoie.”