Coincidență sau nu, Hailey Bieber este în centrul atenției datorită podcastului „Call her daddy”. Fanii Selenei sunt destul de revoltați pe soția lui Bieber și analizează fiecare replică pe care aceasta a spus-o. Și, așa cum era de așteptat, unul dintre cele mai așteptate momente a fost cel legat de MET Gala.

Fie că vrea sau că nu vrea, Hailey Bieber va fi mereu comparată cu Selena Gomez. Podcastul „Call her daddy” i-a dat ocazia lui Hailey să vorbească sincer despre cele mai controversate subiecte din viața ei. După ce s-a lămurit toată lumea că modelul nu i l-a furat Selenei pe Justin, Hailey a primit și una dintre cele mai grele întrebări. Ce s-a întâmplat la MET Gala?!

În 2021, Hailey și Justin au semnat prezența la MET Gala. Dacă pentru unele vedete este cel mai frumos eveniment din an, pentru model a fost un moment de coșmar. Fanii au început să strige numele Selenei, fix când Hailey era în lumina reflectoarelor. Deși s-a văzut peste tot că modelul a început să plângă și că Justin a făcut tot posibilul să o liniștească, Hailey neagă tot.

Hailey Bieber a avut ceva în ochi

Modelul susține că nici nu s-a pus problema că ar fi plâns. Potrivit spuselor ei, avea ceva în ochi, iar Justin i-a sugerat să poarte ochelari. Fanii s-au revoltat foarte tare pe Hailey pentru că în tot podcastul nu a pronunțat deloc numele Selenei Gomez, deși a vorbit aproape tot timpul despre ea.

„A fost foarte ciudat. Am auzit lumea țipând, dar nu știam ce spun exact. Abia când am văzut videoclipul mi-am dat seama. Toată lumea a spus că Justin îmi spunea mereu să nu plâng. Nu este adevărat. Acel moment nu m-a făcut să plâng. Oricum, cred că este ceva urât, indiferent de persoana asupra căreia îndrepți replicile.

De fapt, atunci, mi-a intrat ceva în ochi. Dar vezi, lucrurile pot fi scoase din context. Ochelarii au făcut parte din look-ul meu. Știam de la început că voi purta ochelari și că voi face câteva poze cu ei”, a povestit Hailey în podcastul menționat.