Dua Lipa este pe val mai mult ca niciodată, iar cele mai recente vești nu fac decât să confirme asta. Artista și-a anunțat fanii că va fi gazda unuia dintre cele mai mari evenimente ale anului și anume, MET Gala. Printre numele stipulate se mai află și Roger Feder și Penelope Cruz.

MET Gala este unul dintre evenimentele pe care starurile din afară îl așteaptă cu sufletul la gură. Fiind cel mai important covor roșu din lume, vedetele se pregătesc cu luni înainte și fix același lucru se va întâmpla și acum. Ieri, a fost anunțată tema evenimentului de anul acesta, iar omagiul adus lui Karl Lagerfeld a fost așteptat cu sufletul la gură de toată lumea modei și nu numai.

„Karl Lagerfeld: A line of beauty” va fi găzduită de Dua Lipa și Roger Federer. Însă, nu vor fi singurele gazde. Alături de Anna Wintour vor fi Penelope Cruz și Michaela Coel. Tema din acest an a fost gândită special pentru a onora aportul lui Karl în industria fashion. După cum se știe, deja, aceasta nu s-a ocupat doar de brandul lui. Karl a ajutat și alte case mari de modă, precum Chanel, Fendi, Balmain și Chloe.

MET Gala va avea loc, ca de obicei, în prima zi a lunii mai. Spre deosebire de anul trecut, evenimentul nu va mai fi împărțit în două etape, ci totul va avea loc într-o singură zi. Primul eveniment de acest gen din istorie a avut loc în 1948 și, timp de decenii la rând, a fost accesibil doar persoanelor din clasa înaltă din New York. În 1995, Anna Wintour a transformat totul într-un catwalk destinat oamenilor bogați și faimoși.