Încurcate sunt căile iubirii, mai ales atunci când prietena ta cea mai bună alege să se combine cu fostul tău iubit. Aceste situații duc, de cele mai multe ori, la destrămarea unor prietenii de ani de zile, dar evident că există și excepții: celebrități pentru care prietenia a fost mai presus decât o relație.

Ele au împărțit același iubit, dar au rămas prietene: 

Kate Hudson și Cameron Diaz - l-au împărțit pe Alex Rodriguez, actualul iubit al lui Jennifer Lopez.

Nina Dobrev a avut o relație cu colegul ei din The Vampire Diaries, Ian Somerholder. La doi ani după ce s-au despărțit, Ian s-a căsătorit cu Nikki Reed

Gwyneth Paltrow și Drew Barrymore sunt prietene de mai bine de două decenii. În anii '90, amândouă s-au iubit cu Luke Wilson, dar acest lucru nu le-a afectat prietenia. 

Taylor Swift și Joe Jonas au avut o relație care s-a încheiat cu un apel telefonic de 27 de secunde, după cum a povestit chiar Tay-Tay. Artista nu s-a supărat atunci când una dintre cele mai bune prietene ale ei, Gigi Hadid, s-a combinat cu el, în 2015. 

Selena Gomez și Taylor Swift sunt BFF de ani buni, în ciuda faptului că amândouă au avut o relație cu actorul Taylor Lautner.