Anul trecut, Zayn Malik și Gigi Hadid anunțau că se depart. De-a lungul timpului, cei doi au tot avut pauze și relația lor a fost mai mult „on-off”, dar acum, se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase. În timp ce Gigi Hadid este preocupată de carieră, Zayn Malik îi caută deja înlocuitoare.

Nu au trecut nici trei luni de la despărțirea care a luat prin suprindere milioane de fani. Gigi Hadid și Zayn Malik nu mai formează un cuplu, iar artistul pare mai dispus ca niciodată să acorde o nouă șansă iubirii. Zayn este pus pe treabă și deja și-a făcut cont pe o aplicație unde pot fi găsit doar persoane rubensiene.

Ce-i drept, alegerea lui nu a mai uimit pe nimeni, pentru că în 20156, el a declarat că este atras de persoanele cu forme. WooPlus, aplicația pe care o folosește Zayn are un sistem de înregistrare care solicită recunoașterea facială, iar videoclipul în care Zayn se autentifică a devenit deja viral.

Potrivit TMZ, motivul despărțirii dintre Gigi și Zayn ar fi fost chiar mama modelului. Yolanda Hadid l-a acuzat pe Zayn că ar fi lovit-o în timpul unei altercații. Fostul star One Direction a negat vehement că ar fi ridicat mâna la soacra lui și a dat o declarație în acest sens: ”Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii. Sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și se va concentra pe rezolvarea acestor probleme ce țin de familie, în privat”, le-a declarat Zayn celor de la TMZ, care i-au oferit un drept la replică.