Pentru Gigi Hadid și Zayn Malik tocmai a început cea mai frumoasă perioadă din viața lor, dar și cea mai provocatoare. 

Nici bine nu a devenit tătic cu normă întreagă că deja Zayn are planuri pentru micuță. Fostul membru One Direction a acordat multe interviuri în perioada în care Gigi era însărcinată și le-a dezvăluit fanilor câteva dintre ideile pe care i le va transmite fetiței lui.

Într-un interviu dat celor de la ODEntertainment înainte ca Gigi să nască, Zayn a declarat că: ”Mereu am fost fan Harry Potter. Cred că este ceva ce voi transmite din generație în generație. Este o tradiție care va exista mult timp în familia noastră. Vrea ca micuța noastră să devină fan Harry Potter”.

Nu mai este niciun dubiu faptul că venirea pe lume a micuței le-a schimbat lumea celor doi îndrăgostiți. Atât Zayn, cât și Gigi vor fi nevoiți să se obișnuiască cu noul ritm de viață și cu faptul că de acum încolo fetița lor va fi răsfățata familiei.

”Fetița noastră s-a născut sănătoasă și frumoasă. Încerc să vă spun ce simt acum, dar îmi este imposibil să transpun în cuvinte. Iubirea pe care o simt pentru această ființă este dincolo de puterea mea de a înțelege. Sunt mândru să spun că este a mea și sunt recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris Zayn pe Instagram.