Orice în numele iubirii! Se pare că aceasta este regula după care s-a ghidat Zac Efron atunci când și-a cumpărat un conac în Byron Bay.

Dragostea nu ține cont de distanță, iar ceea ce s-a înfiripat între Zac Efron și o chelneriță din Australia demonstrează asta. Mai mult sau mai puțin comic, pe noua parteneră a lui Zac o cheamă tot Vanessa, la fel ca pe fosta lui iubită, Vanessa Hudgens. 

Zac s-a îndrăgostit în luna iulie a acestui an, atunci când se afla în Byron Bay. Actorul a comandat o cafea, iar Vanessa, chelnerița care l-a servit l-a cucerit instant pe actor. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, așa că Zac nu a stat pe gânduri și a vrut să facă imediat schimb de numere de telefon. 

Zac și Vanessa au planuri mari, iar relația lor avansează în cel mai frumos mod posibil. Vanessa a demisionat de la restaurantul unde lucra, iar Zac și-a cumpărat deja un conac în Byron Bay. Pentru noua locuință, Zac a scos din buzunare 22 de milioane de dolari. Conacul este dotat cu cinci dormitoare, vedere la Ocean, scări private până la plajă, sală de yoga, sală de jocuri și o cramă.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Behind-the-scenes. #downtoearth #netflix

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on