Finanțele lui Kylie Jenner nu se mai prezintă la fel de bine ca până acum. Kylie a deținut mult de timp titlul de cea mai tânără miliardară self made, dar acum a predat coroana.

Veștile proaste se țin lanț de Kylie Jenner. După ce a aflat că nu mai este cea mai bine plătită persoană pe Instagram, acum nici primul loc în topul tinerilor miliardari nu îl mai ocupă. Măcar de data asta nu a fost detronată de un membru din familie. Este foarte cunoscut episodul în care Kylie Jenner a mințit publicație Forbes cu privire la averea ei, dar acum cifrele au fost calculate cu atenție.

Cash, money, millionaire. Așa arată topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram. Cine e pe primul loc?

Averea lui Kylie a început să scadă de anul trecut, iar acum a ajuns la 700 de milioane de dolari. Foarte mult, ar spune unii, dar nu suficient încât să se mențină pe primul loc în topul tinerilor miliardari. Locul lui Kylie a fost luat de către un tânăr de 18 ani, Kevin David Lehmann care deține un procent de 50% din afacerea tatălui său. Kevin este moștenitorul imperiului pe care tatăl său a reușit să îl creeze cu ajutorul lanțului de magazine de drogherie DM.

Cosmetice luxury vs. cosmetice basic!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)